horká ražba

• Já jsem si poslední dobou hodně všímal různých technik dekorování skla a keramiky. Zajímavé je, že klasický tisk nebo samolepky časem ztrácí barvu, ale horká ražba působí úplně jinak – vydrží mnohem déle a přidá tomu takový luxusní efekt. Někdo mi říkal, že se to hodně používá na lahvích vína nebo kosmetice, aby výrobek vypadal prémiovější.

• Já jsem si všiml, že spousta lidí dnes hledá způsoby, jak udělat balení nebo dekoraci něčím zajímavým a odlišným. Samolepky nebo potisky vypadají fajn, ale často se časem ošoupou a ztratí barvu. Horká ražba má úplně jiný efekt – nejenže vydrží mnohem déle, ale dodá tomu i takový prémiový nádech. Já jsem měl možnost vyzkoušet služby z https://pepperdecor.com/cz/ a musím říct, že výsledek předčil očekávání. Text a motivy působily opravdu čistě, žádné rozmazání a barvy se krásně leskly. Hodně se to hodí na lahve s vínem nebo třeba na kosmetiku, kde hraje roli každý detail. Pokud člověk hledá něco, co z obyčejného produktu udělá elegantní věc, horká ražba z pepperdecor.com

je podle mé zkušenosti trefa.